Cautare

24983 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (5.23 secunde)
"Dan Diaconescu ii fura electoratul populist si extremist lui Basescu!", pe care il puteti citi in continuare.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Ce spuneti despre faptul ca, iata, sondajele plaseaza inaintea UDMR un partid tanar, cel al lui Dan Diaconescu? ... Noi nu concuram cu Dan Diaconescu. Daca credeti ca un partid ca al lui Dan Diaconescu ia din voturile UDMR va inselati amarnic.
Nicusor Dan si USR au o mare problema: ... Electoratul lui Nicusor Dan poate concura cu un grup umoristic. Si-a facut intrarea pe scena politica romaneasca in 2012, cand l-au votat pe Nicusor Dan pentru primarie, dar au uitat sa il voteze si la consiliul general al Capitalei.
Analistul politic Dan Andronic scrie pe blogul sau ca situatia este grava pentru Realitatea TV. Puteti citi analiza lui Dan Andronic in continuare. ... Dan Andromic spune ca nu a scris acest post pentru a vorbi despre cat de rau o duc cei de la Realitatea.
CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
S-a stins din viata campionul de raliu Dan Margescu. Norris Mageanu, fostul iubit al Corinei Danila si presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a dat share anuntului despre ultimul drum al lui Dan Margescu.
In cazul in care Parlamentul va valida totusi un alt Executiv, se preconizeaza deja ca respectivul cabinet sa demisioneze la randul lui, fortand astfel anticipatele. ... Nu putem parasi zona puterii inainte de a pomeni de conservatorii lui Dan Voiculescu.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Conservatorii si Partidul Romania Mare au minimalizat insa victoria lui Traian Basescu. La randul lor, cei care au fost de partea lui Traian Basescu le-au raspuns parlamentarilor care au decis suspendarea. ... "Romanii i-au mai dat o sansa lui Traian Basescu" "Participarea la vot are o puternica semnificatie:
'Solicitarea senatorului Dan Voiculescu privitoare la suspendarea lui Traian Basescu risca sa fie daca nu uitata, cel putin persiflata. Si sustinatorii lui Basescu, si opozitia parlamentara recita la fel, dar de pe scene diferite, cunoscuta arie "Nu e momentul!" din opera pentru trombon si dragoste de tara.
- Desen cu creta pe asfalt, la BNR Intre orele 15:00 - 17:00, copiii isi pot transpune imaginatia pe asfalt, la Biblioteca Nationala a Romaniei.
Eu sunt unic, sunt deosebit si merit sa fiu iubit pana la infinit, trebuie doar sa gasesc persoana potrivita.Nu este de mirare ca adultii de astazi au asteptari enorme de la dragostea de cuplu, ei au fost copiii adorati de parintii lor, dusi saptamanal la canto si la inot, la karate si la desen, lor li s-a spus ca sunt unici si minunati si ca vor avea o viata fericita si prospera.
Datele Google confirma tendinta in crestere a interesului pentru jucaria de lemn japoneza folosita pentru jonglerii, aratand peste 2 milioane de cautari pe Romania pentru aceasta doar in prima jumatate a lui 2017.
copiii din Romania sunt vanduti! ... Intr-o tara europena cu pretentii de stat civilizat, copiii au ajuns o marfa. ... O recunoaste cu seninatate aratand chiar fotografiile copiilor lui, despre care nu stie unde sunt sau in ce conditii traiesc acum.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Organizatia PSD sector 1 Bucuresti ii mai da ragaz doua saptamani lui Dan Ioan Popescu pentru clarificarea pozitiei sale in partid. Dan Ioan Popescu are de ales intre demisie ori incercarea de revenire in functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu (foto), a declarat ca la nivelul organizatiei au aparut solicitari de excludere a lui Adrian Nastase din partid, invocandu-se faptul ca, prin problemele de imagine pe care le are, prejudiciaza imaginea partidului.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare.
google-analytics.com